Раскажете ја Вашата Приказна со Персонализирана Веб-страна

Повеќе детали

Зошто Јас и Ти

Желбата за совршена и безгрижна организација на една свадбена прослава е главниот предизвик кој Јас и Ти ќе ви помогне да го решите.

Јас и Ти е сервис кој ви овозможува да добиете своја, персонализирана веб-страница за вашата свадба. На овој начин можете целосно да ја замените потребата од печатење на свадбени покани и лично доставување на истите до вашите гости.

Јас и Ти ви нуди простор да ја споделите вашата љубовна приказна со гостите. Раскажете какво беше запросувањето, споделете слики од настанот, а подоцна збогатете ја галеријата и со сликите од вашата свадба.

Направете го најубавиот албум и споделете го со најблиските. Дополнително, електронските покани за свад... Прочитај повеќе

Изберете дизајн

Помали трошоци

Со Јас и Ти ги намалувате трошоците за печатење и доставување на поканите до вашите гости.

Брзо и едноставно

Целиот процес од избор на тема и покана, до нарачка е брз и едноставен. А нашиот тим е тука во секое време за било каква интервенција.

Уникатни

Вашата веб страна, со изборот на различни дизајни, ќе ја направи вашата свадба уникатна и модерна.

Изберете го Вашиот дизајн

Изберете го дизајнот на вашата лична свадбена веб-страница и униктни е-покани кој најмногу ви се допаѓа и најдобро ве опишува.

Select a template

Види ги сите теми

Пакети

Изберете го пакетот кој вам најмногу ви одговара според тоа колку долго сакате вашата свадбена веб-страница да биде активна. Информирајте ги вашите гости за сите детали околу свадбата, организирајте брзо, паметно и без многу напор, и споделете ги сликите со вашите гости по вашата свадба. Најважно - не мора да избирате една покана или еден дизајн, имате цел живот пред вас да носите големи одлуки, а сега дозволете си да бидете неодлучни и со било кој пакет да ги добиете сите дизајни и да ги менувате по ваша желба.

Јас и Ти

3 месеци

 • Персонализирана страна
 • Уникатен линк
 • Избор на дизајн
 • Електронски покани
 • Калкулатор на гости
 • Навигација до локации
 • Фото Галерија до 10 GB

4990ден.

Љубов

6 месеци

 • Персонализирана страна
 • Уникатен линк
 • Избор на дизајн
 • Електронски покани
 • Калкулатор на гости
 • Навигација до локации
 • Фото Галерија до 10 GB

7990ден.

Засекогаш

12 месеци

 • Персонализирана страна
 • Уникатен линк
 • Избор на дизајн
 • Електронски покани
 • Калкулатор на гости
 • Навигација до локации
 • Фото Галерија до 10 GB

10990ден.

Сите пакети вклучуваат

 • Персонализирана страна
 • Уникатен линк
 • Избор на дизајн
 • Електронски покани
 • Калкулатор на гости
 • Навигација до локации
 • Фото Галерија до 10 GB

Јас и Ти

3 месеци

4990ден.

Љубов

6 месеци

7990ден.

Засекогаш

12 месеци

10990ден.

Контактирај не!

Деталите се она што не издвојува од останатите и токму она по што сите ќе ве паметат.

Дозволете ни да ви помогнеме да имате безгрижна припрема и да уживате во вашиот голем ден!