Shpërndane përrallën e juaj me ueb faqen e juaj të personalizuar

Më shumë detaje

Pse Unë dhe Ti

Dëshira juaj për një organizim të përsosur dhe pa hezitim për një event dasmeje është sfida kryesore  që Unë dhe Ti, do t’ju ndihmon për ta zgjidhur.

Unë dhe Ti,  është shërbimi që mundëson ta keni ueb faqën  të personalizuar për dasmën e juaj. Në këtë mënyrë mundeni në përgjithësi të zëvendësoni  kërkesën e ftesave të shtypura dhe dorëzimi i të njëjtave  tek mysafirët e juaj.

Unë dhe Ti, ju ofron hapsirë për të ndarë dashurinë përrallore  me miqët e juaj të afërt.  Shpërndane  se si  ishte kërkimi juaj, ndani me ne foto nga vendi i ngjarjes, ndërsa mandej pasurone galerinë e juaj me fotografi të dasmës  suaj.

Krijoni albumin tuaj më tëbukur dhe shpërndane me më të af... Lexo më shumë

Përzgjidhni dizajnin

Më së paku hargjime

Me Unë dhe Ti, i shkurtoni kostot për të shtypur dhe dorëzimin e ftesave tek mysafirët e juaj.

Shpejtë dhe thjeshtë

Gjithë procesi prej zgjidhjes së temës dhe deri tek ftesat, deri tek porosia është e thjeshtë, e shpejtë dhe efikase. Bashkëpunëtorët tanë janë këtu në çdo kohë, për çfardo llojë intervence.

Unikatë – Të veçanta

Ueb faqja juaj, me zgjidhjen e dizajneve të ndryshme, do ta bëjë dasmën e juaj më modern dhe më të veçantë.

Zgjidheni dizajnin e juaj

Zgjidheni dizajnin e ueb faqes suaj personale të dasmës, ftesat e juaja unikate ose të veçanta, të cilat ju pëlqejnë më së shumti dhe më së shumti ju përshkruajnë.

Select a template

Shikoni të gjitha temat

Pakot

Zgjidhni pakon e juaj që më së shumti ju dëshironi, në krahasim me atë se sa gjatë dëshironi që ueb faqja e dasmës suaj të jetë active. Informoni miqët e juaj, për të gjithë detajet rrethë dasmës, organizohuni shpejtë, me mençuri dhe pa asnjë ndrojtje dhe shpërndani fotografitë me miqtë e juaj, pas dasmës suaj. Me rëndësi – nuk është e thënë të zgjidhni një ftesë apo një dizajnë, keni një periudhë jete tëgjatë para jush për të vendosur, ndërsa tani bëhuni jo vendimtare dhe me secilën pako, të përfitoni të gjitha dizajnet dhe ti ndryshoni sipas dëshirës suaj.

Unë dhe Ti

3 muaji

 • Faqe e personalizuar
 • Linku unikat apo i veçantë
 • Zgjidhje e dizajnit
 • Ftesat elektronike
 • Kalkulator i mysafirëve
 • Navigacion deri tek lokacioni
 • Foto Galeri deri ne 10 GB

4990den.

Dashuri

6 muaji

 • Faqe e personalizuar
 • Linku unikat apo i veçantë
 • Zgjidhje e dizajnit
 • Ftesat elektronike
 • Kalkulator i mysafirëve
 • Navigacion deri tek lokacioni
 • Foto Galeri deri ne 10 GB

7990den.

Përgjithmonë

12 muaji

 • Faqe e personalizuar
 • Linku unikat apo i veçantë
 • Zgjidhje e dizajnit
 • Ftesat elektronike
 • Kalkulator i mysafirëve
 • Navigacion deri tek lokacioni
 • Foto Galeri deri ne 10 GB

10990den.

Të gjitha pakot përfshijnë

 • Faqe e personalizuar
 • Linku unikat apo i veçantë
 • Zgjidhje e dizajnit
 • Ftesat elektronike
 • Kalkulator i mysafirëve
 • Navigacion deri tek lokacioni
 • Foto Galeri deri ne 10 GB

Unë dhe Ti

3 muaji

4990den.

Dashuri

6 muaji

7990den.

Përgjithmonë

12 muaji

10990den.

Kontakto me ne!

Detajet janë ata që na ndajnë prej të tjerëve, pikërisht mbasë asaj që do të na mbajnë nëmend.

Na lejoni që t’ju ndihmojmë, të mos keni asnjë ngarkesë dhe ta shijoni momentin e ditës suaj.