Пакети

Изберете го пакетот кој вам најмногу ви одговара според тоа колку долго сакате вашата свадбена веб-страница да биде активна. Информирајте ги вашите гости за сите детали околу свадбата, организирајте брзо, паметно и без многу напор, и споделете ги сликите со вашите гости по вашата свадба. Најважно - не мора да избирате една покана или еден дизајн, имате цел живот пред вас да носите големи одлуки, а сега дозволете си да бидете неодлучни и со било кој пакет да ги добиете сите дизајни и да ги менувате по ваша желба.

Јас и Ти

3 месеци

 • Персонализирана страна
 • Уникатен линк
 • Избор на дизајн
 • Електронски покани
 • Калкулатор на гости
 • Навигација до локации
 • Фото Галерија до 10 GB

4990ден.

Љубов

6 месеци

 • Персонализирана страна
 • Уникатен линк
 • Избор на дизајн
 • Електронски покани
 • Калкулатор на гости
 • Навигација до локации
 • Фото Галерија до 10 GB

7990ден.

Засекогаш

12 месеци

 • Персонализирана страна
 • Уникатен линк
 • Избор на дизајн
 • Електронски покани
 • Калкулатор на гости
 • Навигација до локации
 • Фото Галерија до 10 GB

10990ден.

Сите пакети вклучуваат

 • Персонализирана страна
 • Уникатен линк
 • Избор на дизајн
 • Електронски покани
 • Калкулатор на гости
 • Навигација до локации
 • Фото Галерија до 10 GB

Јас и Ти

3 месеци

4990ден.

Љубов

6 месеци

7990ден.

Засекогаш

12 месеци

10990ден.

Бидете Модерни и Уникатни

Изберете пакет зависно од тоа колку долго сакате вашата веб-страница да биде активна. Со секој пакет ги добивате сите достапни дизајни и финкционалности. Контактирајте не за повеќе детали.

Контактирај не

Testimonials

We appreciate our many customers and we are always delighted to hear from them on how we are doing.

Соработници