Pakot

Përgjidhni pakon e juaj që më së shumti e dëshironi, dhe në krahasim të asaj sesa dëshironi që ueb faqja e juaj personale e dasmës të jetë aktive. Informoni të gjithë mysafirët për detajet e dasmës suaj, organizohuni shpejtë, me mençuri dhe pa asnjë hezitim, dhe shpërndani fotografitë me miqtë e juaj edhe pas dasmës.
Me rëndësi - nuk është e thënë që të përzgjidhni një ftesë apo një dizajn, keni gjithë jetën para jushë, që të merrni vendime, ndërsa tani lehtësojani vetvetës suaj, që me secilën pako të përfitoni të gjitha dizajnet dhe ti ndryshoni sipas dëshirës suaj.

Unë dhe Ti

3 muaji

 • Faqe e personalizuar
 • Linku unikat apo i veçantë
 • Zgjidhje e dizajnit
 • Ftesat elektronike
 • Kalkulator i mysafirëve
 • Navigacion deri tek lokacioni
 • Foto Galeri deri ne 10 GB

4990den.

Dashuri

6 muaji

 • Faqe e personalizuar
 • Linku unikat apo i veçantë
 • Zgjidhje e dizajnit
 • Ftesat elektronike
 • Kalkulator i mysafirëve
 • Navigacion deri tek lokacioni
 • Foto Galeri deri ne 10 GB

7990den.

Përgjithmonë

12 muaji

 • Faqe e personalizuar
 • Linku unikat apo i veçantë
 • Zgjidhje e dizajnit
 • Ftesat elektronike
 • Kalkulator i mysafirëve
 • Navigacion deri tek lokacioni
 • Foto Galeri deri ne 10 GB

10990den.

Të gjitha pakot përfshijnë

 • Faqe e personalizuar
 • Linku unikat apo i veçantë
 • Zgjidhje e dizajnit
 • Ftesat elektronike
 • Kalkulator i mysafirëve
 • Navigacion deri tek lokacioni
 • Foto Galeri deri ne 10 GB

Unë dhe Ti

3 muaji

4990den.

Dashuri

6 muaji

7990den.

Përgjithmonë

12 muaji

10990den.

Jini Moderne dhe Unike

Zgjidhni një paketë që varet nga sa kohë dëshironi që uebfaqja juaj të jetë aktive. Do të merrni të gjitha modelet dhe veçoritë e disponueshme me çdo paketë. Na kontaktoni për më shumë detaje.

Kontakt

Testimonials

We appreciate our many customers and we are always delighted to hear from them on how we are doing.

Associates