Për Ne

Unë dhe Ti, e kemi krijuar për të mundësuar, që në të ardhmen të gjithë çiftet e reja të kenë mënyrë të thjeshtë dhe më modern, për ta shpërndarë përrallën e dasmës së tyre dhe për ta kurorëzuar që në ditën e martesës së tyre.

Me këtë mundësuam që bëmë disa pako të shërbimeve që çiftet munden shumë thjeshtë dhe shpejtë ta shpërndajnë përrallën e tyre tek disa personae, në ndërkohë gjithsesi munden të dërgojnë ftesa të personalizuar për të gjithë mysafirët. Dhe në këtë mënyrë krijuam një mundësi të mençur përreth asaj që është shpejtë dhe thjeshtë mundësuam çasjen shumë informacioneve rrethë eventit të dasmës, mundësuam edhe uljen e kostove të të shtypurit të ftesave të zakonshme dhe dërgesën e tyre.

Me Unë dhe Ti, ueb faqja e dasmës suaj e personalizuar, ekipa ynë krijoi zgjidhje moderne të barierave, që çifti ballafaqoheshte me procesin e organizimit të dasmës së tyre.

Përzgjidhni dizajnin

Unikat

Zgjidhje unikate për dërgimin e ftesave elektronike, shpërndarjen e përallës suaj, informacion për eventin, foto gallery, dhe shumë të tjera.

Inovacione

Zëvendësoni mënyrat e vjetra tradicionale me ato bashkëkohore, inovacion, zgjidhje e mençur për organizimin e eventeve të dasmave.

Kreativ

Dizajn i krijuar për ju. Zgjidhje kreative për secilën shije. Të njomë, harmonik, romantik, avanturier, pozitiv…Zgjidhja është e juaj.